หน้าหลัก > ข่าว > บทความวิชาการ > The The Relationship between Organizational Commitments of the Staffs and Household Administrative Division of Demonstration Schools of Rajabhat University in Bangkok

2021-03-24 11:35:45

This research studied the commitment level based on the personal characteristics of the staffs, analyzed the level of household administrative division, and the relationships between organizational commitments of the staffs of the Demonstration Schools of Rajabhat University in Bangkok. The samples were 170. The instrument is a questionnaire with 5 levels of 58 items. The research found that general information of the samples were 73.7% of female, 26.3% of male.  44.3% of all was between 41-50 years old, 70.8% of all had bachelor’s degree, 53.3% of all was from 1-5 working years, 83.2% of all were teachers. The level of organizational commitment of the staffs of the overall was at a high level (=3.92, S.D.=.281). The level of household administrative division of the overall was at a high level (=3.99, S.D.=.259), and the relationship between organizational commitments of the staffs and household administrative division of the Demonstration Schools of Rajabhat University in Bangkok was at a medium level (r=0.478) and the statistical significance was at the level of .05

Credit : ปกรณ์ จันสุริยวงศ์